Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Друга клупска изложба фотографија
Фото клуба Алексинац
 

За Фото клуб Алексинац, после две године постојања, може се рећи да је постигао значајне резултате. Поред фотографа из Алексинца који живе у дијаспори на изложби овог пута учествују и гости, пријатељи клуба: Драгослав Мирковић, мајстор фотографије ФСС из Београда (пореклом са ових простора), затим Борислав Миловановић, ЕФИАП/б из Бора и Милорад Дрча из Београда. На овај начин ће чланови клуба, као и алексиначка публика, бити у могућности да се упознају са радом аутора из других клубова.

Сви аутори представљени су са по четири фотографије по слободном избору. Изложене су 72 фотографије од 18 аутора. Идеја је да наредна изложба буде жирирана са доделом награда најбољима.

На Данима фотографије у Чачку, 2015. године, Фото клуб Алексинац је на ранг листи активности заузео седмо место. На пројекцији 10 најактивнијих клубова пројектовано је и 20 фотографија наших аутора. Овако високо место на ранг листи активности клуб је заслужио учешћем чланова на међународним изложбама и организацијом истих.

Током 2015. и почетком 2016. године Фото клуб Алексинац је био суорганизатор четрнаест међународних циркуларних изложби.

На ранг листи најактивнијих клубова за 2015. годину, Фото клуб Алексинац је на шестом месту.

 

Галерија 2 Дома културе Алексинац

19. мај – 2. јун 2016. год.

Отварање изложбе у четвртак, 19. маја 2016. год. у 19 сати

Друга клупска изложба фотографија <br>Фото клуба Алексинац
 
 
Репертоар