Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Film „Hrabri petao“ 3D
sinhronizovano
 

Originalni naslov: "Un gallo con muchos huevos" 3D
Žanr: animirani, porodični, komedija
Trajanje filma: 98 min.
Režija: Gabriel Riva Palacio Alatriste, Rodolfo Riva-Palacio Alatriste
Glasovi: Miloš Timotijević, Katarina Marković

Lažljivi rančer uspeva da prevari vlasnike farme na kojoj živi Toto i ubedi ih da se klade u borbi petlova. Na taj način će Toto moći da trenira kako bi pobedio strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima, znajući da će odlepršati od sudbine na farmi i njenih stanovnika. Toto će morati da odraste u hrabarog i borbenog petla.

Svima nam je poznato da je zadatak svakog petla da ujutru budi svoje leglo i okolinu. Međutim, Toto se razlikuje od drugih. Pored toga što je njegovo kukurikanje najgori zvuk koji vas ujutru može probuditi, on želi nešto mnogo više - da postane borbeni petao! To će postići samo ako pobedi strašnog petla Bankivoida, šampiona nad šampionima. U tome će mu pomoći prijatelji i lepa koka Di, u koju se Toto zaljubljuje.

Hrabri petao je treći u nizu meksičkih igranih filmova braće Gabriela i Rodolfa Riva Palasio Alatriste, koji potpisuju režiju i scenario. Ovo je prvi meksički dugometražni animirani film koji se prikazivao u SAD-u.

Film stiže u domaće bioskope u sinhronizovanoj 3D verziji u distribuciji MCF MegaCom Filma, a publika će imati priliku da čuje Miloša Timotijevića i Katarinu Marković koji su pozajmili glasove borbenom petlu Totu i lepoj koki Di.


Utorak, 3. maj 2016. god. u 16 h
Velika sala Doma kulture Aleksinac
Cena ulaznice 250 din.

Film „Hrabri petao“ 3D <br>sinhronizovano
 
 
Репертоар