Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Film „Paklene ulice: Hobs i Šo”
 

Utorak, 20.8.2019. u 18:30 h

Velika sala Doma kulture Aleksinac

Cena ulaznice 250 dinara

Informacije i rezervacije ulaznica na tel. 018 / 800 160, 064 / 893 37 26

 

Originalni naziv: „Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”

Žanr: akcija, avantura

Trajanje filma: 136 min.

Režija: David Leitch

Uloge: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby, Helen Mirren, Eiza González, Eddie Marsan, Ryan Reynolds

 

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom sveta, franšiza „Paklene ulice” sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobs (Dvejn Džonson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Šo (Džejson Stetam), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu Paklene ulice 7”, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga.

Ali u trenutku kada se unapređeni, sajber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke pretnje koja može da zbriše čovečanstvo zauvek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanesa Kirbi), koja je zapravo sestra Dekarda Šoa, dva zakleta neprijatelja Hobs i Šo moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čoveka koji je možda opasniji od njih dvojice.

Film Hobs i Šo” eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu „Paklene ulice”, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

 

Trejleri:

Film „Paklene ulice: Hobs i Šo”
 
 
Репертоар