Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Кабаре Горана Султановића
„Ја певам свој блуз”
 

Учествују:

Горан Султановић,

Душан - Дуда Безуха (гитара)

Бранислав Зарин (клавир)

 

Аутор једног од најпознатијих београдских кабареа, Горан Султановић, приредиће глумачко-музичко вече на сцени Центра за културу и уметност Алексинац у понедељак, 30. октобра 2017. у 20 сати.

Домаћин вечери, Горан Султановић уз гитару (Душан - Дуда Безуха) и клавијатуре (Бранислав Зарин), обрадоваће публику програмом састављеним од најлепших стихова Антића, Kостића, Дучића, Ракића, одабиром љубавних песама некадашње Југославије, јединственим интерпретацијама Балашевићевих хитова и најлепшим деловима „Мостарских киша” и засмејавати публику анегдотама из свакодневног живота.

Кабаре Горана Султановића је изведен више од 600 пута. Настао је као кабаре „Три ратна друга” у Модерној гаражи, потом је преименован у „Путуј Европо”, а затим је извођен и на сцени Атељеа 212 и у позоришту Славија. Сваки од назива кабареа преузет је из стихова Панонског морнара, чије песме и иначе чине једну од окосница програма. Нема два иста кабареа, јер се репертоар увек разликује, али је суштина иста - да се, на пример, Балашевић говори као озбиљан песник, да се пева Лаза Kостић, причају делови неких драма и слично.

 

 

Уторак, 5. децембар 2017. у 20 сати

Велика сала Дома културе Алексинац

Цена улазнице 300 дин.

(За куповину 10 и више улазница цена 200 дин.)

Кабаре Горана Султановића <br>„Ја певам свој блуз”
 
 
Репертоар