Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Концерт „Исказ“ - „Цепени ћунци“
 

 Овогодишња концертна сезона у организацији Центра за културу и уметност Алексинац наставља се заједничким наступом бендова „Цепени ћунци“ - панк рокера из Ладовице и панчевачке хип-хоп, рок атракције „Исказ“.

 

„Цепени ћунци“ су панк рок бенд са југоистока Србије, тачније из Ладовице надомак Лесковца. На домаћој сцени су веома дуго, још од деведесетих година и уживају статус култног бенда. Њихове песме говоре о фудбалу, радничкој класи, о љубави и свим актуелним питањима данашњице, а на свим свиркама их прати увек њихова верна публика. Нема сумње да ће њихове ствари „Бугарска политика“, „Дечко који не обећава“, „Шабане, Шабане“ и остали хитови бити права атракција за овдашње панкере.

 

„Исказ“ је права хип-хоп – рок атракција из Панчева. То је бенд који ствара позитивну и енергичну музику, која представља фузију хип-хопа са осталим музичким правцима. У својој каријери сарађивали су са Марчелом, Скај Виклером, Којотом (Eyesburn) и другим бројним музичким извођачима. Њихови текстови су социјално и психолошки ангажовани, прошарани жестоким гитарским рифовима.

 

„Исказ“ је бенд који иза себе има објављена четири албума и наступе на Егзиту, Арсенал фесту, Lake Festu, Trenchtown Festu и многим другим познатим фестивалима. Њихови синглови су у више наврата доспевали на прво место релевантних топ листи у земљи и региону.

 

Све у свему права микс посластица на почетку нове сезоне 2017. Иначе, треба напоменути да је заједничко за оба бенда да по први пут наступају на алексиначком музичком подијуму.

 

(Саша Гидра Марковић)

 

 

Субота, 11. март 2017. год. у 22 сата

Сала Дома рудара, Алексиначки Рудник

Цена улазнице 200 дин.

Концерт „Исказ“ - „Цепени ћунци“
 
 
Репертоар