Пратите нас на Фејсбуку   Twitter   Google+
 
Мапа сајта |
       
 
 
 
   
 
 
 
Концерт Ивана Босиљчића
„Пар стихова за нас”
 

Понедељак, 12. фебруар 2018. год. у 20 сати
Велика сала Дома културе Алексинац

Цена улазнице:
- у претпродаји 500 динара,
- на дан концерта 700 динара.

Улазнице у продаји од 22. јануара на благајни Дома културе.

Програм музичко поетске вечери подразумева комбинацију различитих уметничких форми, уз обраду популарних музичких тема од 60-тих година до данас. Филмска музика, руске романсе, савремена поп музика, испреплетана поезијом највећих домаћих и страних песника попут Шантића, Ракића, Антића, Дедића, Рајића, Јесењина, Бодлера, Радичевића и многих других... Музичко поетско вече носи узбуђење драмске представе и музички квалитет концерта, форма која је посебна и ретко виђена на нашим просторима.

Премијера ауторског пројекта Ивана Босиљчића, музичко поетско вече под називом „Пар стихова за нас” остварена је 2009. године у Београду.

Због изузетног интересовања и огромне медијске пажње, вече је поновљено три пута у низу пред препуним дворанама Дома синдиката у пратњи симфонијског оркестра „Станислав Бинички”.

Радио телевизија Србије је вече снимила за свој архив. Од тада је гостовао са овим програмом у безмало свим позориштима у Србији и широм региона, а поред тога је важно споменути изузетно посећене концерте у Скопљу у Универзалној дворани, новосадском СНП-у, низ концерата широм Аустрије, Шведске, Норвешке, као и на Исланду.

Након петогодишње турнеје ван Београда, овај програм је поново изведен у марту ове године на сцени Опере и театра Мадленијанум. Због огромног успеха, заказан је и успешно изведен и априлски концерт и одржан наступ у оквиру Београдског летњег фестивала 2017. у јулу.

По завршетку велике канадске турнеје у септембру 2017. на којој је одржано 8 концерата за редом, одржане су три изведбе за редом у Београду.

 

 

Концерт Ивана Босиљчића <br>„Пар стихова за нас”
 
 
Репертоар